Prosjekter

Bygg under oppføring

Storhaugen

Boligprosjektet Storhaugen i Conrad Holmboes veg rett ovenfor Tromsø sentrum er nå for salg .

29 særegne selveierleiligheter fra 43 til 121 kvm ligger i herskaplige omgivelser på Storhaugen – like ved Villa Holmboe og Villa Gundheim. Beliggenheten er stille og tilbaketrukket. Utsikten er formidabel, kort avstand til sentrum og grøntområdene på Tromøya.

De lave arkitektoniske byggene føyer seg inn i det vakre boligområdet. Arkitekten ønsker med dette bygget en ren og finskåret ny bebyggelse som glir enkelt og rent inn mellom eksisterende, eldre bebyggelse.

Bygget vil med sine vinkler gi et varierende utrykk i fasadene som gir individualitet for den enkelte leilighet.

Arkitekten ønsker å skape moderne boliger med mye rom og følelse av villaens individuelle og frie kvaliteter. At det lave nordiske lyset kommer inn i rommene er viktige. Store vinduer i stuen og ellers nøye plasserte vinduer er arkitektens metode for å skape gjennomsikt med lange siktlinjer gjennom leilighetene.

Storhaugen er for deg som leter etter det helt spesielle.

Dorgvegen

Hamna har det meste innen rekkevidde! Tromsøs kanskje flotteste bydel kan tilby nesten alt du kan ønske deg av både landliv og byens muligheter. Flere skoler og barnehager samt en rekke fritidstilbud gjør at barnefamilier har alt de trenger i nærmiljøet. Du trenger ikke kjøre barna lange strekninger hver dag frem og tilbake dit de skal. Her på vestkanten av Hamna ligger Solneset skole og barnehage bokstavelig talt et steinkast unna. Lettere kan det ikke bli!

Noen minutters kjøretur unna ligger Jekta, med landsdelens største utvalg av butikker og en rekke andre tilbud. I tillegg finner du flere nærbutikker i området. Det er gode bussforbindelser til resten av byen, og et velutbygd nettverk av gang- og sykkelstier. Det går også turløyper over øya, noe som gjør det mulig å komme seg over til Breivika til fots eller på ski eller sykkel. I Hamna får du både i pose og sekk – landlig hverdagsliv med byen rett i nærheten.

Kommende prosjekter

Solneset Panorama

På Solneset i Hamna, i området over Solneset skole og barnehage, har Nor-Bygg AS utarbeidet et prosjekt for en ny bydel. Området er meget attraktivt, solrikt og med nærhet til marka og alle nødvendige tilbud for øvrig. Totalt planlegges bydelen utbygd med drøyt 500 boliger – alt fra eneboliger til mindre leiligheter.

Prosjektet på Solneset har vært gjennom flere runder med reguleringsarbeid. Status for prosjektet er at detaljreguleringsplan for Solneset Felt A1 og A2 ble innlevert våren 2018, og vi kan være klare til å starte salg i 2019/2020.

Tidligere prosjekter

Her er en oversikt over boligområder utført av Nor-Bygg AS

Strandkanten 341 boliger 2004-2012

Nerstranda 20 boliger

Fagereng område C 127 boliger

Fagereng område D 186 boliger

Bjerkakerstranda 181 boliger

Reinen 80 boliger

Terjevika 36 boliger

Dorgvegen 44 boliger

Kontakt oss

Adresse

Hjalmar Johansensgate 310, 9007 Tromsø

Telefon

414 46 580

E-post

ivar@nor-bygg.no